>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Predstavljanje i kušanje BRIST maslinovog ulja

Kalendar
Najave
Datum
Ponedjeljak, 23.04.2018. 18:00 - 19:00

Više o događanju

Ogranak Matice hrvatske u Križevcima i Visoko gospodarsko učilište u Križevcima pozivaju Vas u povodu Dana Grada u ponedjeljak, 23. travnja 2018. u 18 sati na Ratarnu, u prostore Visokog gospodarskog učilište u Križevcima, na predstavljanje i kušanje BRIST vrhunskoga istarskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja.
Gosti će biti Silvano Puhar, vlasnik tvrtke Brist d. o. o., Vodnjan, koji će održati izlaganje pod naslovom Aktualno stanje maslinarstva u Republici Hrvatskoj, recentni iskorak istarskih maslinara pred izazovom domaćeg i stranog tržišta, te prof. dr. sc. Nevio Šetić, praktični maslinar.
Suorganizatori su HAZU - Zavod za znanstvenoistraživački i umjetnički rad u Koprivničko-križevačkoj županiji, Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba, Udruga malih sirara Koprivničko-križevačke županije „Prgica” i Udruga vinogradara i vinara „Bilikum” Križevci.
Naučite sve o proizvodnom procesu, od sadnje i prerade masline, do samog kušanja vrhunskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja, koje će se odlično sljubiti s vinom i sirevima križevačkoga kraja.
Svi proizvodi moći će se kupiti po povoljnim cijenama.

Nazad na vrh