>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U ponedjeljak 27. siječnja 2014.predstavljen je novi INFO ureda Grada Križevaca. INFO Ured nalazi se u prizemlju zgrade gradske uprave, zamijenio je nekadašnju portu te je osmišljen kako bi olakšao obavljanje poslova građanima, budući da će sada većinu stvari moći obaviti na jednom mjestu.

info

 

Predstavljanju INFO ureda bili su nazočni gradonačelnik Branko Hrg te njegovi zamjenici Ivan Vuk i Tomislav Katanović koji je istaknuo važnost i funkcionalnost ovakvog objedinjavanja usluga za građana koji sada osim dobivanja informacija iz samoupravnog djelokruga Grada, radu ostalih Upravnih odjela i gradskih službenika  mogu obaviti veliki dio poslova vezanih uz komunalni doprinos, komunalne naknade, kao i svih ostalih gradskih poreza te ovrha.

Gradonačelnik je rekao kako je cilj olakšati građanima obavljanje najčešćih poslova za koje se javljaju u Grad Križevce koje na ovaj način mogu obaviti na jednom mjestu

Prilaz i prostor INFO Ureda kao i prostor komunalnih redara koji se također nalazi u prizemlju prilagođen je za osobe s invaliditetom, a što je posebno pohvalila potpredsjednica Udruge invalida Križevci Melita Filipec, istaknuvši kako je ovo još jedna korak dalje u nastojanjima da Križevci budu grad prilagođen i dostupan svim građanima pa tako i osobama s invaliditetom.

 

Nazad na vrh