>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U ponedjeljak 27. siječnja 2014. u Maloj vijećnici predstavljena je nova službena web stranica Grada Križevaca kojoj su prisustvovali gradonačelnik Branko Hrg, zamjenici gradonačelnika Tomislav Katanović i Ivan Vuk te gradski službenici koji su radili na novoj stranici.

web


Web stranica je temeljitija, transparentnija te su razdvojena redovita događanja i vijesti od same Gradske uprave. Stanica je tehnički u cijelosti rad službenika Gradske uprave, a što se tiče sadržaja konzultirani su i vanjski suradnici, točnije Križevčani koji su pomogli svojim sugestijama pri obradi tekstova o gradu i povijesti.
Vijesti sa stare gradske stranice bit će i dalje dostupne pod rubrikom „Arhiva vijesti“, a osim iscrpnosti stranica je i posebno usmjerena na transparentnost rada gradske uprave, njezinih djelatnika kao i svih odluka koje se donose koje su u potpunosti dostupne građanima kako i zahtjeva javni servis za građane.

Ovom je prilikom direktorica Turističke zajednica Grada Križevaca Olinka Gjigaš, prezentirala i android aplikaciju Turističke zajednice namijenjenu za mobitele. Ova moderna interaktivna aplikacija nazvana „Križevci-vrata Prigorja“ korisnicima pruža o Križevcima i okolici, koja će posjetiteljima olakšati snalaženje i tematski odabir lokacija koje žele posjetiti.

logo

Nazad na vrh