>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Visoko gospodarsko učilište u Križevcima organizira Radionicu projekta: Inovativni model destinacijskog menadžmenta za nekonvencionalni turizam u Hrvatskoj (ruralni turizam) i Mađarskoj (zdravstveni turizam). Radionica će se održati u  četvrtak i petak, 30. i 31. siječnja 2014. na Učilištu u Križevcima.

vijesti

 

Visoko gospodarsko učilište u Križevcima glavni je korisnik projekta Inovativni model destinacijskog menadžmenta za nekonvencionalni turizam u Hrvatskoj (ruralni turizam) i Mađarskoj (zdravstveni turizam) u sklopu IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska u proračunskom razdoblju Europske unije između 2007. i 2013. Mađarski partner na projektu je Sveučilište Pannonia.
Glavni je cilj projekta razvoj modela destinacijskog menadžmenta za nekonvencionalne turističke destinacije, provođenje istraživanja s ciljem definiranja specifičnih karakteristika tih destinacija, osnivanje znanstveno-informacijskoga centra u Križevcima i Keszthelyju, objavljivanje rezultata istraživanja i dvaju udžbenika za nove module koji će se izvoditi u visokoškolskim institucijama u Hrvatskoj i Mađarskoj. Provođenje projekta započelo je 1. veljače i traje 16 mjeseci.
Radionica je namijenjena dionicima koji su zainteresirani za model upravljanja turističkom destinacijom u ruralnom turizmu.

Na radionici je je osigurano konsekutivno prevođenje.

Detalje možete vidjeti OVDJE.

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh