>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U prostorima Razvojnog centra i Tehnološkom parku  Križevci u srijedu, 4. siječnja  održana je manifestacija pod nazivom „KRIŽEVAČKA ENO-GASTRO BAJKA“ u organizaciji Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o. i Udruge vinogradara i vinara Bilikum.

IMG 5917
Glavna ideja i cilj organizacije ove manifestacije bio je promovirati domaće proizvođače, male OPG-ove i obrte te pružiti im mogućnost da predstave svoje domaće proizvode velikom broju gospodarstvenika križevačkog kraja.
Prisutne su pozdravili glavni organizatori ove manifestacije, direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak te predsjednik Udruge vinogradara i vinara Bilikum, Denis Maksić, koji kroz ovu udrugu ulaže veliki trud na promociji križevačkih proizvoda, posebice vina te je i operativno odradio najveći dio posla vezan uz ovo događanje.
Gosti ove priredbe su tako imali priliku degustirati proizvode križevačkih izlagača među kojima su se našli vinari, medari, proizvođači pekarskih i slastičarskih proizvoda, voćnih vina, sireva, čokolade i pralina te mnogih drugih domaćih proizvoda.
Manifestaciju su svojim dolaskom podržali i predstavnici Grada: gradonačelnik Branko Hrg i njegovi zamjenici Tomislav Katanović i Ivan Vuk te pročelnici Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mladen Tenodi i Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Darko Masnec budući da je riječ o događanju u sklopu projekta Tehnološkog parka za koji je Grad kroz natječaje osigurao 36 milijuna kuna.

Nazad na vrh