>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U subotu, 14. siječnja u hotelu Kalnik u Križevcima održano je svečano proglašenje najboljih vozača i klubova u 2016. godini u cestovnim moto utrkama kao i u natjecanju skutera i za supermoto.
U organizaciji Hrvatskog motociklističkog saveza, AMK Križevci i Mk Križevci na svečanosti su se vozačima i gostima obratili: Dragutin Srečec predsjednik MK Križevci, Stjepan Peršin predsjednik HMS-a, Siniša Krajač iz Hrvatskog olimpijskog odbora, župan Darko Koren i gradonačelnik Branko Hrg. Prisutan je bio i predsjednik Gradskog vijeća Dragutin Guzalić

1
Gradonačelnik je čestitajući svim vozačima i klubovima na postignutim rezultatima, rekao kako je ponosan na Moto klub Križevci, na njegove vozačice i vozače, ali i na sve one ljude koji u pozadini odrađuju poslove koje nitko i ne primijeti, a bez kojih se križevačka utrka ne bi mogla održati. „Svi oni čine jednu sportsku obitelj zbog čega sve tako dobro funkcionira“ istaknuo je gradonačelnik.
Kada je riječ o vozačima u 2016. najbolji su bili: su Martin Vugrinec iz ŠK 1. HMK Zagreb - cestovne moto utrke, Kristian Takač iz MK Bjelovar – skuteri, Luka Sadrić iz MK Gajs - supermoto. 

Najbolji klub u cestovnim moto utrkama i to 15. put, ali i u skuterima je MK Križevci dok je u supermotu prvi MCK Nova Rača.
Najbolji vozači su: supermoto klasa S 1-Luka Sadrić, klasa S Open-Marin Gros, klasa Bigfoot-Dalibor Horvat, skuter klasa Rookie-Marin Gros, klasa Open-Kristian Takač, klasa No Limit-Mihael Prožek.
U cestovnim moto utrkama najbolji su: klasa 125 SP-Mislav Perkušić, klasa 600 SST-Martin Vugrinec, klasa 1000 SST-Dario Horvat.

Nazad na vrh