>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Grad Križevci, kao grad nulte tolerancije na nasilje i ove godine u suradnji s Udrugom Hera i Udrugom osoba s invaliditetom provodi kampanju "Milijarda ustaje protiv nasilja nad ženama i djevojčicama" nastojeći upozoriti građane na uznemiravajuće statističke podatke prema kojima je svaka treća žena tijekom svog života bila podvrgnuta silovanju ili fizičkom nasilju, što je milijarda žena i djevojčica.

IMG_6841.JPG

Križevačke mažoretkinje te volonteri iz Volonterskog centra LINK podržali su kampanju podnevnim plesom na Strossmayerovom trgu nakon čega je uslijedila izrada Milenijske fotografije ispred Turističkog informativnog centra. 

Brojni prolaznici, vrtićanci te članovi Udruga i COOR-a još jednom su ustali i pokazali solidarnost protiv eksploatacije žena odašiljajući jasnu poruku o neprihvatljivosti i nemogućnosti opravdanja bilo kojeg oblika zlostavljanja.
Svojim prisustvom podršku akciji u ime Grada i županije dali su župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, gradonačelnik Grada Branko Hrg i njegovi zamjenici Tomislav Katanović i Ivan Vuk.

 

dan grada 2018

Najava događanja

23Tra
23.04.2018. 16:30 - 19:30
Noć knjige
23Tra
23Tra
23.04.2018. 18:00 - 19:00
Đurđevo pod gorjanskom lipom
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh