>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U organizaciji Zajednice sportova Koprivničko – križevačke županije u hotelu „Picok“ u Đurđevcu održano je proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Koprivničko – križevačke županije u 2016. godini.
Predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković  pozdravivši okupljene sportašice, sportaše, trenere i sve prisutne uputivši zahvalu Županiji i gradovima Đurđevcu, Koprivnici i Križevcima koji pomažu sport i sportaše.

sportasi zupanija2

Čestitku svim dobitnicima priznanja uputio je župan Darko Koren, a podršku svim sportašima s područja grada Križevaca svojim je dolaskom pružio zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk.
U kategoriji najboljih sportaša s invaliditetom, titulu najuspješnije sportašice u 2016. godini ponijela je Nadica Mesar, dok je najuspješnijim sportašem s invaliditetom proglašen Luka Drokan. U kategoriji najuspješnije ženske sportske ekipe osoba s invaliditetom nagrađena je ženska ekipa Viseće kuglane ”ĐURĐEVAC” dok u istoj kategoriji najuspješnija muška sportska ekipa osoba s invaliditetom je Sportska udruga za pomoć osobama s intelektualnim poteškoćama ”VELIKO SRCE” Koprivnica.
Najuspješnijom sportašicom 2016. godine proglašena je Ida Šimunčić iz Atletskog  kluba „KRIŽEVCI“, a najuspješnijim sportašem proglašen je Luka Đurđ iz Ronilačkog kluba ,,ŠODERICA“ Koprivnica. Najuspješnijom perspektivnom sportašicom u 2016. godini proglašena je Valentina Belušić iz Hrvačkog kluba ”PODRAVKA” Koprivnica, dok najuspješnijim perspektivnim sportašem je proglašen Marko Kogl iz Kluba za obaranje ruku „TIGAR“ Križevci.
U kategoriji najuspješnije ženske sportske ekipe 2016. godine nagrađena je Seniorska ekipa Podravka-Vegeta rukometnog kluba „PODRAVKA“ dok najuspješnija muška sportska ekipa u 2016. godini je Seniorska ekipa Atletski klub ”KOPRIVNICA”. Kadetska ekipa Rukometnog kluba ,,Podravka“ proglašena je najuspješnijom ženskom perspektivnom sportskom ekipom, a u muškoj kategoriji nagrađena je Juniorska ekipa Streljačkog kluba „KRIŽEVCI 1252“.
Najuspješniji trener 2016. godine s područja Koprivničko-križevačke županije je Zvonko Jagušić iz Streljačkog kluba ”KRIŽEVCI 1252”, a zaslužni sportski djelatnik je Ignac Maletić iz Streljačkog kluba Radnik iz Đurđevca.
Priznanja za izuzetna postignuća u sportu primili su Ema Juričić iz Karate kluba ,,Đurđevac“, Borna Lončarić uz Boks klub ”DAVID” Koprivnica i ŠŠD „Gimanzijalac“ Gimnazija Fran Galović Koprivnica.

dan grada 2018

Najava događanja

23Tra
23.04.2018. 16:30 - 19:30
Noć knjige
23Tra
23Tra
23.04.2018. 18:00 - 19:00
Đurđevo pod gorjanskom lipom
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh