>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U petak, 17. veljače u prostoru restorana "Vojarna" svečano je otvoreno natjecanje u graditeljstvu pod nazivom "Croskills u Srednjoj školi Ivan Seljanec" Križevci promovirajući važnost specijalizirane izobrazbe građevinskih radnika u području energetske učinkovitosti u zgradarstvu. Uz promicanje građevinskih trendova prisutna je i svijest o konstantnom padu zainteresiranosti djece o upisu u građevinsku struku što je rezultiralo sve većom potražnjom i potrebom za korištenjem dodatnih alata motivacije djece.

IMG_6940.JPG


Uz uvodno informativno izlaganje tijekom kojeg su gosti i učenici imali priliku postaviti pitanja iskusnim građevinarima iz područja fasaderstva, zidarstva i tesarstva uslijedio je natjecateljski dio unutar kojeg je predviđeno da učenici građevinskih zanimanja te zaposleni građevinski radnici demonstriraju vještine u ugradnji pvc stolarije u postojeći zid.
 Promociju je prisustvovao zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk, Ljiljana Stojsavljević-Križan, stručna savjetnica za energetsku učinkovitost te Branka Cuki, pročelnica Upravnog odjela Županije za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine.  Zamjenik Vuk zahvalivši svima koji su sudjelovali u organiziranju i provođenju ovog hvalevrijednog projekta istaknuo je važnost edukacije i stručnog usavršavanja građevinskih radnika te je najavio određene aktivnosti Grada u pogledu motivacije učenika za upis u deficitarna strukovna zanimanja.

dan grada 2018

Najava događanja

23Tra
23.04.2018. 16:30 - 19:30
Noć knjige
23Tra
23Tra
23.04.2018. 18:00 - 19:00
Đurđevo pod gorjanskom lipom
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh