>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U subotu, 4. ožujka 2017. godine održane su Izborne skupštine dobrovoljno vatrogasnih društava Dropkovec i Glogovnica. Skupštinama su pored brojnih gostiju i uzvanika prisustvovali i gradonačelnik Branko Hrg te zamjenici Tomislav Katanović i Ivan Vuk koji su u svom obraćanju čestitali vatrogascima na svemu učinjenom u proteklih godinu dana i još jednom su naglasili značaj rada vatrogasaca u društvu.

IMG 8349S obzirom da su ove godine održavaju izborne skupštine, za predsjednika DVD-a Glogovnica izabran je Dragan Škara dok je za njegovog zamjenika imenovana Petra Kamenarić. Za zapovjednika je izabran Milan Gomza, a za njegovog zamjenika Kruno Blažević.
U DVD-u Dropkovec za predsjednika je imenovan Dragutin Srbljinović dok je za njegovog zamjenika odabran Božo Sokač. Slađan Šatvar odabran je za zapovjednika, a za njegove zamjenike imenovani su Ivica Srbljinović i Željko Katanović.
Na Izbornim skupštinama predstavljeno je sve što su članovi društava radili u proteklih godinu dana, te su predstavljeni i planovi rada za ovu godinu kao i financijska izvješća.

 

Nazad na vrh