>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Gradonačelnik Branko Hrg zajedno sa zamjenikom Ivanom Vukom održao je ponedjeljak, 6. ožujka 2017. godine prijem za novinare kako bi im zahvalio na uspješnoj suradnji te ujedno obilježio 16 godina od kada je postao gradonačelnikom Grada Križevaca.

IMG 7306


Gradonačelnik je zahvalio medijima na praćenju projekta i programa koji su se odvijali u proteklih godinu dana i naglasio kako se nada da će ih pratiti i dalje.
Pored toga, s obzirom da je 6. ožujka 2001. godine gradonačelnik preuzeo vođenje grada Križevaca, prisjetio se tadašnjih izazova te proračuna od otprilike 19,5 milijuna kuna, neplaćenih računa u iznosu od otprilike 11,5 milijuna kuna kao i kredita koji je iznosio otprilike 10 milijuna kuna. Naglasio je kako danas Grad Križevci imaju proračun od 53 milijuna kuna, krediti su otplaćeni te je realizirano i pripremljeno mnogo projekata.
Pored predstavnika medija, prijemu su prisustvovali i pročelnica Stručne službe Ana Lukačić-Lojen, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Darko Masnec te pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mladen Tenodi.

Nazad na vrh