>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Dječji vrtić Zraka sunca bio je u utorak, 7. ožujka 2017. godine domaćin Regionalne smotre projekata na području Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo Vlade Republike Hrvatske za područje Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske i Međimurske županije.

IMG 7327

Pozdravne riječi uputila je viša savjetnica za predškolski odgoj Andreja Silić nakon čega se u ime domaćina obratila i ravnateljica Dječjeg vrtića Zraka sunca Terezija Horvat koja je predstavila način funkcioniranja kao i projekte koje vrtić provodi.
Zadovoljstvo što se ova Smotra odvija upravo u Križevcima naglasio je zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović dodavši kako je impresioniran odazivom te kako o važnosti same teme nije nužno puno govoriti: „Nadam se da od ovog skupa možemo očekivati puno razmjena iskustava."

Organizator Smotre bila je Agencija za odgoj i obrazovanje, a događaju je prisustvovalo oko 100 odgojitelja, pedagoga, ravnatelja, profesora s Učiteljskog fakulteta te viša savjetnica za predškolski odgoj.

Nazad na vrh