>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Učenici Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci postigli su izvrsne rezultate na županijskim natjecanjima iz različitih predmeta i područja.

biologija

Na županijskom natjecanje iz hrvatskoga jezika, učenica sedmog razreda Marta Knežević (mentorica Martina Valec-Rebić) osvojila je prvo mjesto, dok je učenik osmog razreda Luka Dominik Pisačić (mentorica Danijela Zagorec) osvojio treće mjesto. Među deset najboljih radova odabranih za državno natjecanje iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna – LIK,  nalazi se i fotografija učenice sedmog razreda Marte Knežević (mentorica Senka Pleše). Na državno natjecanje plasirao se i učenik osmog razreda Dominik Pisačić (mentorica Marija Biljan) osvojivši prvo mjesto na županijskom natjecanju iz kemije.

U kategoriji osmih razreda na županijskom natjecanju iz biologije prvo mjesto je osvojio Luka Dominik Pisačić, a u kategoriji sedmih razreda drugo mjesto je osvojila Valnea Medač  (mentorica Petra Kačarovski). Izvrstan rezultat postigle su i odbojkašice s trenericom Darinkom Šimunčić plasiravši se na poluzavršno državno natjecanje: Leona Ostojić, Rea Vrhovec, Leonarda Šatvar, Elena Nemčić, Sara Jelušić, Lucija Peremin, Lucija Sokač, Petra Tomac, Daria Radanović, Veronika Konfic, Marta Mikadi i Monika Valec.

Na državnom Lidranu koje će se održati u Primoštenu od 20. do 23. ožujka nastupit će Monika Valec sa recitacijom „Roda” Zlatka Tomičića (mentorica Danijela Zagorec) te Lorena Hrković s novinarskim radom „Glagoljica se ne može čitati brzo kao glagoljica”.

dan grada 2018

Najava događanja

23Tra
23.04.2018. 16:30 - 19:30
Noć knjige
23Tra
23Tra
23.04.2018. 18:00 - 19:00
Đurđevo pod gorjanskom lipom
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh