>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Udruga vinogradara i vinara „Bilikum“ Križevci održala je Izvještajnu skupštinu koju je otvorio predsjednik Udruge Denis Maksić.

IMG 7583


Na početku je prezentirao dogovorene popuste i uvjete kupnje za članove Udruge „Bilikum“ u poljoprivrednim trgovinama, obrtima i ostalim trgovinama na području Križevaca. Obavijestio je članove i o stručnim edukacijama planiranim za ovu godinu, a pozvao je i sve članove Udruge da se uključe u pripremu Međunarodne izložbe vina „Križevačkih goric 2017.“ i Izložbu vina „Alpe Adria 2017.“.
Informirao je i o manifestaciji Vincekovo po Križevačkim štatutima koje je ove godine održano u Kramarovcu te posebno naglasio zadovoljstvo odazivom i zahvalio domaćinima.

IMG 7600
Sve okupljene članove pozdravio je zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović istaknuvši kako mu je drago „doći na ovakvu Skupštinu gdje ima ovoliko ljudi, gdje se stalno bilježi rast broja članova te gdje ima razno raznih drugih uspjeha“. Osvrnuo se i na revitalizaciju stare sorte vinove loze Kleščec te naglasio kako se svi mogu ponositi ovom autohtonom sortom i kako je to vrijednost koja se treba njegovati.
U svoje ime te u ime predsjednika Zajednice vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije zamjenika župana Darka Sobote, pozdravima se pridružio i župan Darko Koren te pohvalio predsjednika Udruge Denisa Maksića i njegov rad kao i sveukupni rad Udruge „Bilikum“.
Nakon sjednice u Hrvatskom saboru Skupštini se kasnije priključio i gradonačelnik Branko Hrg.

Nazad na vrh