>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Proteklog vikenda održane su Izborne skupštine Dobrovoljno vatrogasnih društava Veliki Potočec i Bojnikovec. Članovi društava predstavili su sve aktivnosti provedene u proteklih godinu dana, financijska izvješća kao i planove za ovu godinu.

IMG 8840


Skupštinama su prisustvovali gradonačelnik Branko Hrg i zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk te su tom prigodom pohvalili rad društava te naglasili kako dobrovoljno vatrogasna društva nisu samo u funkciji gašenja požara već su i u funkciji razvoja sela i okupljanja ljudi.
S obzirom da su ove godine Skupštine izborne, za predsjednika DVD-a Veliki Potočec imenovan je Marijan Kralj dok je za zapovjednika imenovan Ivan Cetušić. Što se tiče DVD-a Bojnikovec, za predsjednika je imenovan Darko Fureš dok je za zapovjednika imenovan Siniša Jelušić.
Pored toga, svim zaslužnim pojedincima DVD Veliki Potočec uručio je zahvalnicu, pa je tako zahvalnica uručena i Gradu Križevcima za nesebičnu pomoć u radu i razvoju DVD-a Veliki Potočec.

IMG 8788
Skupštinama su pored članova i brojnih vatrogasaca iz drugih DVD-ova prisustvovali i župan Darko Koren, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Križevaca Ivan Matosović  te predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić.

Nazad na vrh