>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Darko Masnec prisustvovali su predstavljanju mogućnostima ulaganja u okviru podmjere 7.4., tipa operacije 7.4.1. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

IMG 1671m PORA


Predstavljanje je održano u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja, a sam natječaj, prihvatljive troškove i aktivnosti te kriterije za dodjelu Potpore predstavili su predstavnici Ministarstva poljoprivrede Marijana Živković i Nino Čubela te predstavnik Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Amid Rašid.
Natječaj je otvoren od 24. veljače 2017. godine, a zahtjevi za potporu mogu se popunjavati i podnositi u AGRONET sustavu od 18. travnja do 18. svibnja ove godine. Intenzitet javne potpore kreće se od 80 do 100 posto ukupnih prihvatljivih troškova ulaganja ovisno o indeksu razvijenosti jedinice lokalne samouprave, a najniži iznos vrijednosti projekta iznosi 15.000,00 eura dok najviši iznosi 1.250.000,00 eura.

IMG 1674m PORA

Nazad na vrh