>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U Maloj vijećnici Grada Križevaca održan je zajednički sastanak Zajednice sportskih udruga Grada Križevaca te ravnatelja i predstavnika osnovnih škola u Križevcima i općinama Kalnik, Gornja Rijeka i Sveti Petar Orehovec te dječjih vrtića.

IMG 7712
Na početku sastanka okupljene je pozdravio zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović te pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mladen Tenodi.
Uslijedila je prezentacija aktivnosti Zajednice sportskih udruga grada Križevaca vezana uz Dan Grada te je tajnik Zajednice sportskih udruga Draženko Kovačić istaknuo kako će se 24. travnja održati 22. Utrka ulicama grada i Sportske igre mladih. Predstavio je prijedlog rasporeda utakmica i pojedinačnih utrka i predložio da se ove godine održi i humanitarna utrka pod nazivom „Hodaj, trči, vozi za Maslačak“. Radilo bi se zapravo o utrci gdje bi se plaćala startnina koja bi predstavljala donaciju za pomoć u radu Udruge Maslačak, a priključiti bi se mogli svi građani.
Ujedno je izvijestio kako će se Olimpijski festival dječjih vrtića ove godine održati 5. svibnja te predstavio raspored ljetovanja učenika osnovnih škola u Dječjem odmaralištu na Pagu.

Nazad na vrh