>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić svečano je uručio ključeve stanova i rješenja o kreditu te financijskoj potpori za kupnju ili izgradnju prve nekretnine hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata s područja Koprivničko-križevačke županije i grada Bjelovara.

IMG 8115


Na početku je dobrodošlicu u Grad Križevce uputio zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk istaknuvši kako mu je drago da se jedna ovakva svečanost održava u Križevcima te zahvalio svima na ovoj inicijativi.
Pomoćnik ministra Križić naglasio je kako ovime ne prestaje briga i skrb za branitelje te kako su neka od težišta Ministarstva hrvatskih branitelja stambeno zbrinjavanje branitelja te zdravstvena skrb. Ujedno je dodao kako je u tijeku završna faza izrade Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihove obitelji.
Nakon uvodnih riječi, uslijedila je dodjela ključeva te rješenja pa su tako ključevi stanova uručeni Stipi Radiću, Zvonimiru Matokanoviću i Saši Petričiću, a rješenja o kreditima Alenu Pužu te Vladimiru Buriću dok je financijska potpora za kupnju ili izgradnju prve nekretnine uručena Milanu Vuku.
U ime korisnika, riječi zahvale na uručenim ključevima i rješenjima uputio je Zvonimir Matokanović, a ovoj svečanosti prisustovali su i pukovnik Zvonko Beljo, predsjednik HVIDR-a Koprivničko-križevačke županije Zvonko Filipčić, predsjednik HVIDR-a Križevci Darko Vragović, direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak te predstavnici braniteljskih udruga, hrvatski branitelji i njihove obitelji.

Na kraju svečanosti, zamjenik Vuk uručio je knjigu o Križevcima pomoćniku ministra hrvatskih branitelja Nenadu Križiću te njegovim suradnicima.

 

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh