>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U prostorijama AMK „Križevci“ održana je godišnja skupština AMK i MK Križevci koju je otvorio predsjednik Dragutin Srečec.

IMG 8127


Na skupštini je predsjednik Srečec predstavio aktivnosti koje provode, a posebno je naglasio kako klub ima poseban status te svojim rezultatima služi kao primjer ostalim klubovima. Tajnik kluba Stjepan Peršin istaknuo je kako AMK „Križevci“ trenutno ima 2700 članova te kako im je cilj 3000 te da su po tome u odnosu na broj stanovnika, prvi u sastavu Hrvatskog auto kluba. Osvrnuo se i na uspješnu suradnju s dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama istaknuvši kako je to garancija da klub ima svoje temelje dugi niz godina u budućnosti te da se time i sigurnost podigne na višu razinu.
Čestitke na ostvarenim rezultatima i želje za daljnjim nastavkom uputili su predsjednik Hrvatskog auto kluba Slavko Tušek, glavni tajnik Hrvatskog motociklističkog saveza Ivica Lafter, gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg te predsjednik Auto kluba Jastrebarsko Pavao Budinšćak.
Gradonačelnik je tom prilikom čestitao na svemu učinjenom u prošloj godini, a posebno na činjenici da klub ima svake godine sve veći broj članova te da su već 15 godina za redom ekipni prvaci Hrvatske dodavši: „U društvu kada se svi razjedinjuju, ovaj klub okuplja sve više ljudi oko sebe. Uvjeren sam da će to biti tako i u budućnosti.“ Gradonačelnik je ujedno najavio kako će se na moto utrci u lipnju na rotoru u gornjem gradu postaviti skulptura motociklista, a na ulazu u Grad postavit će se tabla „Križevci grad motociklizma“.
U sklopu Skupštine dodijeljena su priznanja zaslužnim pojedincima i to Croatia osiguranju u Križevcima, DVD-u Špiranec te vozačima 80+ Petru Božaniću, Tomislavu Salaju i Marijanu Vučetiću.

 

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh