>

U prostorijama AMK „Križevci“ održan je sastanak o nadolazećem 7. Moto i biciklističkom druženju koje će se ove godine održati na relaciji Križevci – Sv. Helena – Glogovnica – Vojakovački Osijek.

IMG 8280


Pojedinosti ovog tradicionalnog druženja predstavio je tajnik AMK „Križevci“ Stjepan Peršin istaknuvši  kako će se ove godine druženje održati 17. travnja, na Uskrsni ponedjeljak. S početkom u 9,00 sati započinje okupljanje biciklista i motociklista, a svi sudionici koji će imati kacigu dobit će i besplatnu kavu u kafićima Art, Arteria, Arthur i Cris. U 10,00 sati podijelit će se nagrade i priznanja najboljim biciklistima i motociklistima uz prigodan program, a nakon toga će se u 10,45 položiti vijenci poginulim braniteljima na Trgu Sv. Florijana u Perivoju ratnika. Nakon polaganja vijenaca kreće se prema  Glogovnici gdje će ispred Župne crkve BDM biti blagoslov biciklista i motociklista. Nakon toga, nastavlja se dalje prema Vojakovačkom Osijeku gdje je predviđen ručak u Lovačkom društvu „Jelen“ Marinovac.
Sastanku je prisustvovao i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mladen Tenodi koji je naglasio kako će Grad Križevci tradicionalno biti pokrovitelj ovog druženja, a sve s ciljem da se ostvari što veća razina sigurnosti u prometu.

S22C 617040511500 0001
Pored Grada, u organizaciji ovog druženja sudjeluju i AMK „Križevci“, MK „Križevci“, Policijska postaja Križevci, Križevačka udruga biciklista, Koordinacija udruga proizašlih iz Domovinskog rata, Župa uznesenja BDM Glogovnica, župnici Ivan Novak i Ivan Črnek, Lovačko društvo „Jelen“ Marinovac, Atlantic grupa Cedevita – Apatovec, Caffe bar Cris i Caffe bar „Farmer“ Glogovnica.

 

 

Pratite nas na Twitter, Facebook ili RSS kanalu.

Nazad na vrh