>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Dobrovoljna vatrogasna društva Gračina, Poljana Križevačka, Apatovec i Erdovec održala su svoje izborne godišnje skupštine proteklog vikenda.

IMG 0037

Na skupštinama su predstavljena izvješća o radu u proteklih godinu dana, financijska izvješća kao i program rada za ovu godinu te financijski plan. U 2016. godini, vatrogasci su nastavili sa osposobljavanjem, provodili su radne akcije, sudjelovali na brojnim natjecanjima, provodili dežurstva te pomagali drugim DVD-ima.
Čestitke na svemu ostvarenom, DVD-ima su uputili gradonačelnik Branko Hrg i zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk istaknuvši kako su upravo vatrogasci nosioci razvitka svojih mjesta. Poželjeli su im da ostvare sve planove za ovu godinu te još jednom naglasili kako će i dalje imati podršku Grada u svom radu.
Nakon što su članovi društva dobili razrješnice, za predsjednika DVD-a Gračina izabran je Goran Mance dok je za njegovog zamjenika izabran Antonio Vuković. Zapovjednik je Kruno Nemeček, a njegov zamjenik Marko Blažeković.

Za predsjednika DVD-a Poljana Križevačka izabran je Denis Jurčević dok je za njegovog zamjenika izabran Zdravko Česi. Marinko Hruškar izabran je za zapovjednika, a za njegovog zamjenika izabran je Vlado Posilović.

Željko Magdić izabran je za predsjednika DVD-a Apatovec, a za njegovog zamjenika izabran je TIhomir Pavleković. Za zapovjednika je izabran Drago Vrbanec, a za zamjenika zapovjednika Josip Međimorec.

Za predsjednika DVD-a Erdovec izabran je Valent Arki dok je za njegovog zamjenika izabran Josip Ledinski. Darko Arki izabran je za zapovjednika, a kao njegova zamjenica izabrana je Lucija Pofuk.

Na skupštinama su uručene diplome, plakete, priznanja i zahvalnice, a pored brojnih mještana i prijateljskih DVD-ova, skupštinama su prisustvovali i predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Ivan Matosović, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić te zapovjednik Slavko Gotić.

 

Nazad na vrh