>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Dobrovoljno vatrogasno društvo Križevci održalo je svoju izbornu godišnju skupštinu proteklog vikenda.

IMG 9865


Izvješće o radu za proteklu godinu podnijela je tajnica Društva Ivana Mikec istaknuvši kako se i u 2016. godini radilo na operativnom osposobljavanju i radu članova Društva. Pored toga, članovi su sudjelovali i na natjecanjima, a posebno je istaknuto državno natjecanje na kojoj su članovi "B" ekipe osvojili treće mjesto i donijeli jedini pehar u Koprivničko-križevačku županiju.
Na Skupštini je dana razrješnica svim tijelima upravljanja društva nakon čega je za predsjednika DVD-a Križevci izabran Ivan Matosović, a za njegovog zamjenika Božidar Štubelj. Za zapovjednika DVD-a Križevci izabran je Jurica Smiljan, a za njegovog zamjenika Nikola Mišain nakon čega je uslijedilo donošenje  Programa rada i financijskog plana za 2017. godinu
Novom vodstvu uspješan rad poželjeli su župan Darko Koren te gradonačelnik Branko Hrg te su ujedno istaknuli kako su ponosni članovi DVD-a Križevci. "Iz ovog DVD-a nastalo je vatrogastvo čitavog ovog kraja pa i Republike Hrvatske", naglasio je gradonačelnik te ujedno čestitao "B" ekipi na ostvarenom rezultatu na državnom natjecanju.
Na kraju su vatrogascima dodijeljene spomenice za dugogodišnji rad u DVD-u Križevci, a Skupštini su pored brojnih vatrogasaca i prijateljskih DVD-ova prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić te zapovjednik Slavko Gotić.

 

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh