>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Na današnjoj sjednici Vijeća za prevenciju Grada Križevaca predstavljena je analiza stanja sigurnosti na području Policijske postaje Križevci s posebnim osvrtom na Grad Križevci za proteklu godinu i prva tri mjeseca ove godine.

IMG 8646


Sjednica je održana pod predsjedanjem zamjenika gradonačelnika Ivana Vuka, a analizu stanja sigurnosti predstavili su pomoćnik načelnika Policijske postaje Križevci Krešimir Sokač i policijska službenica za poslove preventive u cestovnom prometu Tea Dundović.
Rezultati analize pokazali su da je sigurnost na vrlo visokoj razini, a zamjenik Vuk je dodao kako će se sigurnost još više poboljšati izgradnjom novih pješačko-biciklističkih staza, gradnjom nogostupa u Bjelovarskoj ulici, uređenjem i semaforizacijom Gundulićeve ulice te semaforizacijom Smičiklasove ulice kao i izgradnjom nogostupa u Ulici Gornje Križevčine.
Na sjednici je predstavljena inicijativa za pokrivanje video-nadzorom javnih površina na području Grada Križevci kao i inicijativa za formiranje prometne jedinice mladeži na području Grada Križevaca. Obje inicijative su prihvaćene od strane članova te je predloženo da se ispitaju mogućnosti za njihovo ostvarenje.

Nazad na vrh