>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Na Strossmayerovom trgu u Križevcima danas je predstavljena pisanice obučena u križevačku čunčanu čipku, a gradonačelnik Branko Hrg tom je prilikom uručio i zahvalnice vrijednim Križevačkim čipkaricama.

IMG 8690

 

Zahvalu svima koji su sudjelovali u stvaranju ove pisanice, od gospođe Đurđe Požgaj pa do Križevačih čipkarica uputila je direktorica Turističke zajednice Grada Križevaca Olinka Gjigaš dodavši kako je križevačka čunčana čipka postala prepoznatljiv simbol Grada.
"Grad ne čine ulice i zgrade, nego ljudi, a upravo je vas 18 dokazalo posebnost ljudi iz ovog kraja. Hvala vam na tome i želim vam da ovo bude podstrek za neke nove ideje," istaknuo je gradonačelnik i potom zahvalio Turističkoj zajednici Grada Križevaca te svakoj čipkarici uručio zahvalnicu za izniman doprinos promociji čunčane čipke i turističke ponude grada Križevaca.

U ovom projektu sudjelovale su: Emina Baričević, Zvjezdana Tkalčec, Jovanka Pavičić, Natalija Jelušić, Sara Jelušić, Marijana Markek, Jasenka Harča, Nada Kamenarić, Katarina Dubravec, Kristina Kovačić, Štefanija Klasić, Lana Španić, Goranka Marković, Nada Butigan, Ankica Kiš, Sandra Petrić, Marija Manjić i Željka Štriga.

U ime Križevačkih čipkarica, zahvalu gradonačelniku i direktorici Turističke zajednice uputila je Emina Baričević, voditeljica Križevačkih čipkarica, a važno je napomenuti kako su Grad Križevci uvršteni među 10 gradova na Čipkarskoj karti Republike Hrvatske.

 

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh