>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Velik broj biciklista i još veći broj motociklista okupilo se na 7. Moto i biciklističkom druženju koje je ove godine održano na relaciji Sveta Helena – Glogovnica – Vojakovački Osijek.

IMG 9035

Skupljanje biciklista i motociklista održano je na Strossmayerovom trgu uz prigodan nastup Križevačkih mažoretkinja i Puhačkog orkestra, a okupljene je pozdravio tajnik AMK „Križevci“ Stjepan Peršin. Najboljim vozačem bicikla proglašen je Zdenko Višak, najbolji vozač mopeda je Damir Petrović, najbolji vozač motocikla „A2“ kategorije je Đuro Šiler, a najbolji vozač motocikla je Mihael Košić.

Priznanja i nagrade najboljima uručili su predstavnici organizatora, a među kojima i župan Darko Koren te gradonačelnik Branko Hrg. Gradonačelnik je tom prilikom poželio svima da voze sigurnim putem i još jednom istaknuo kako se ponosi što su Križevci proglašeni Gradom motociklizma.

Uslijedilo je polaganje vijenca poginulim braniteljima u Perivoju ratnika, a blagoslov svih biciklista i motociklista ove je godine održan u Crkvi Uznesenja BDM u Glogovnici, koji su podijelili župnici Ivan Črnek i Ivan Novak.

Nakon blagoslova, druženje je nastavljeno u Lovačkom društvu „Jelen“ u Marinovcu gdje je za sve sudionike 7. Moto i biciklističkog druženja bio organiziran ručak.

 

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh