>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Gradonačelnik Branko Hrg zajedno sa zamjenicima Tomislavom Katanovićem i Ivanom Vukom upriličio je povodom Svjetskog dana Crvenog križa i Crvenog polumjeseca tradicionalni prijem za članove Gradskog društva Crvenog križa Križevci.

IMG 0397


Prijemu su prisustvovali predstavnici svih djelatnosti Gradskog društva kojima je čestitke povodom njihovog dana uputio gradonačelnik. Dodao je kako Gradsko društvo Crvenog križa ima sve više aktivnosti, programa i aktivista te kako su Križevci najhumaniji grad u Republici Hrvatskoj zahvaljujući aktivnostima vatrogasaca i Crvenog križa: „Budite ponosni da ste sastavni dio toga i ja sam ponosan što sam sastavni dio toga.“
Zahvalu na prijemu i na podršci Grada uputila je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Križevci Đurđica Trbus posebno istaknuvši kako Društvo trenutno broju 171 volontera te kako u svim školama postoje ekipe mladih iz prve pomoći. Ujedno je zahvalila svima koji su na bilo koji način pomažu ili su uključeni u neku od djelatnosti Gradskog društva Crvenog križa te im čestitala Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca.

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh