>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Udruga osoba s invaliditetom Križevci uključila se obilježavanje „Dana otvorenih vrata lokalnih EU projekata“ koje je organiziralo Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u okviru Europskog tjedna.

IMG 0427


Tom je prilikom Udruga održala okrugli stol o provedbi EU projekta „Usluge osobne asistencije“ na početku kojeg je predsjednik Udruge Petar Gatarić istaknuo kako je ovaj projekt obuhvatio pomoć osobama s invaliditetom u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, a ujedno je istaknuo zadovoljstvo kontinuitetom osiguravanja osobnih asistenata od 2006. godine.
Ciljeve, korisnike te aktivnosti provedene u sklopu ovog projekta predstavio je Mario Stančić administrativni referent posebno istaknuvši kako je projektom zaposleno pet osoba koje su bile osobni asistenti za pet osoba s invaliditetom.
U ime Koprivničko-križevačke županije čestitke na ostvarenom projektu uputio je Miroslav Belobrk dok se u ime Grada Križevaca obratila Željka Rašidović pohvalivši dobru suradnju između Grada i Udruge u zajedničkoj provedbi projekata. Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Križevci Sanja Jakopović  naglasila je podršku projektima Udruge, a svoja iskustva ukratko su predstavili i osobni asistenti koji su sudjelovali u ovom projektu.

 

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh