>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Gradonačelnik Branko Hrg zajedno sa županom Darkom Korenom, zamjenikom gradonačelnika Ivanom Vukom, direktorom Komunalnog poduzeća Križevci Goranom Gregurekom te djelatnicima Komunalnog poduzeća rezanjem torte svečano je otvorio  I. fazu izgradnje Izdvojenog pogona Komunalnog poduzeća d.o.o. u Cubincu.

IMG 0844


Samu investiciju predstavio je direktor Gregurek naglasivši kako je vrijednost ove investicije, koja se prostire na 800 metara kvadratnih, 7,3 milijuna kuna te je u potpunosti financirana iz vlastitih sredstava. U drugoj fazi radova izgradit će se skladište i radiona dok će se u trećoj fazi radova izgraditi i garaža, a planirana vrijednost ovih radova je oko 2,5 milijuna kuna, naglasio je direktor.
U ime okupljenih komunalnih poduzeća s područja Republike Hrvatske čestitke je uputio direktor Komunalca Požega Anto Bekić istaknuvši kako će nova zgrada zasigurno pridonijeti još boljem radu Komunalnog poduzeća Križevci.
Čestitke svima koji su zaslužni za ostvarenje ovog projekta uputio je župan Darko Koren pri tome istaknuvši kako Komunalno poduzeće Križevci svojim načinom rada „predstavlja put kojim treba ići“. Ujedno je dodao kako mu je drago što je i sama Županija partner Komunalnom na nekim projektima te poželio da se tvrtka i dalje uspješno razvija.
Na ostvarene projekte Komunalnog ukratko se osvrnuo gradonačelnik Branko Hrg ujedno i predsjednik Skupštine Komunalnog poduzeća istaknuvši kako baš kao ni Grad te gradske ustanove ni Komunalno poduzeće nema kreditnih zaduženja: „Jako sam ponosan i raduje me da naše Komunalno poduzeće ide svakim danom sve više naprijed i da ne dižemo cijene građanima te da građani imaju što bolju uslugu.“

 

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh