>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Dječji vrtić Križevci stekao je Međunarodni status Eko škole pa je tim povodom danas održana svečanost podizanja Zelene zastave sa oznakom Eko škole.

IMG 1056


Na svečanosti je zahvalu svima koji su sudjelovali u stjecanju ovog statusa uputila ravnateljica Dječjeg vrtića Križevci Mirjana Gregurek dok je pedagoginja Ljiljana Kump predstavila kako je tekao put do stjecanja ovog statusa.
Čestitke na stjecanju statusa Eko škole uputio je gradonačelnik Branko Hrg te predstavnica tvrtke Friš d.o.o. Maša Horvat koja je ujedno uručila priznanje ravnateljici vrtića. Učenici su za tu prigodu pripremili i prigodan program, a između ostalog su otpjevali i eko himnu.
Ovaj status Dječji vrtić Križevci dobio je od strane međunarodne koordinacije za Eko škole, a na prijedlog Hrvatskog povjerenstva Zaklade za odgoj i obrazovanje za okoliš. Vrtić je u suradnji s roditeljima, Komunalnim poduzećem Križevci, Šumarijom Križevci te tvrtkom Friš d.o.o. provodio brojne aktivnosti s ciljem poticanja svijesti o zaštiti okoliša.

Svečanosti podizanja zastave prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk te direktor Komunalnog poduzeća d.o.o. Križevci Goran Gregurek sa suradnicama.

 

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh