>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Gradonačelnik Branko Hrg i zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk održali su danas prijem za atletičare Veroniku Drljačić i Nevena Krulića te njihovog trenera Dragutina Palčića koji sutra idu u Istanbul na prvenstvo Balkana za mlađe juniore.

IMG 1818


Veronika je prvakinja Hrvatske na 200 i 400 metara, Neven je prvak na 800 metara, a osim njih na ovom prvenstvu će nastupiti i atletičarka Paula Rakijašić na 1500 metara.
Njihov trener je istaknuo da će osim ovog prvenstva, u srpnju nastupiti i na Olimpijskom festivalu europske mladeži koje će se održati u Mađarskoj, a pored toga atletičarka Ida Šimunčić jučer je istrčala normu na 400 metara s preponama za Europsko prvenstvo mlađih seniorki koje će se u srpnju održati u Poljskoj.
Čestitam vam na rezultatima koje ste postigli“, istaknuo je gradonačelnik posebno naglasivši i talent atletičara, ali i trud koji trener Palčić svakodnevno ulaže. Atletičarima i treneru poželio je puno uspjeha i sreće na sutrašnjem i predstojećim natjecanjima, a ujedno ih je informirao kako je projekt za gradnju atletske staze spreman te kako će ga prijaviti na natječaj Europske unije koji se očekuje u rujnu.

IMG 1812

Nazad na vrh