>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U organizaciji Društva Crvenog križa Koprivničko-križevčke županije, a uz pomoć domaćina Gradskog društva Crvenog križa Đurđevac i Općinskog društva Crvenog križa Molve, u petak 9. lipnja u društvenom domu u Molvama održani su 13. sportski susreti darivatelja krvi s područja Koprivničko-križevačke županije. Susretima se tradicionalno obilježava Svjetski dan darivatelja krvi – 14. lipnja.

Molve 6


Na susretima se okupilo više od stotinu darivatelja, ponajprije onih sa sto i više davanja muški i sedamdeset i pet davanja žene, te volonteri i aktivisti iz sva tri Gradska društva Crvenog križa Đurđevac, Koprivnica i Križevci. Sve njih pozdravili su i zahvalili na dobročinstvu darivanja krvi  Zdravko Ivančan, načelnik općine Molve, Branka Stipović, predsjednica Gradskog društva Crvenog križa Đurđevac, Vjekoslav Štimac, predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, Stjepan Lončar, predsjednik Kluba 100, Adela Sočev, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica te Dubravka Jaković, predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije koja je naglasila da je naša županija već nekoliko godina prva u Hrvatskoj prema broju stanovnika te zahvalila svakom darivatelju na onom najvrjednijem, a to je bezuvjetno davanje sebe za drugog. Na susret su sudjelovale i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Đurđevac, Marina Perica te ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Križevci, Đurđica Trbus. Iz našeg društva sudjelovalo je dvadesetak darivatelja, volontera i aktivista.
Darivatelji su nastavili veselo druženje uz kartanje, šah i pikado, a kasnije uz večeru, koju su pripremile djelatnice Selskog komunalnog društva Molve te ples i glazbu.

         


                                                                                                            Ravnateljica:
                                                                                                           Đurđica Trbus

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh