>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U nedjelju 18. lipnja 2017., Križevci su ponovo domaćin najboljim motociklistima. Tim povodom danas je u prostorijama AMK i MK Križevci održana sjednica Upravnog odbora AMK, MK Križevci i Organizacijskog odbora na kojoj su iznijeti detalji moto utrke.
Moto utrka "Nagrada Križevaca 2017" vozi se u nedjelju od 14 sati gornjogradskim ulicama i bodovat će se za Otvoreno prvenstvo Hrvatske i Kup HAK-a, a okupit će još jednom najbolje motocikliste različitih kategorija.

moto utrka

Na sastanku su o utrci i njezinoj organizaciji, kao i vozačima koji dolaze u Križevce, govorili  predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza i tajnik AMK i MK Križevci Stjepan Peršin, predsjednik AMK Križevci Dragutin Srečec, dok se u ime Grada Križevaca obratio zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević.
Svi oni, pozvali su građane da se u nedjelju okupe u što većem broj i svojim navijanjem pridonesu još boljoj atmosferi ovog sportskog spektakla.
Cijena ulaznice je 30 kuna, služit će i kao listić za tombolu, a dio prihoda od prodaje ulaznica ići će u humanitarne svrhe.
Ovogodišnja utrka odvija se pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora, Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca.

Nazad na vrh