>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Izborom predsjednika danas, 26. lipnja 2017. godine konstituirano je Gradsko vijeće Grada Križevaca. Konstituirajuću sjednicu je na temelju odluke Ministarstva uprave sazvala Elizabeta Repić Perković, predstojnica Ureda državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji. Za predsjednika Gradskog vijeća izabran je Marko Katanović (SDP), dok su za potpredsjednike izabrani Eduard Krmpotić (Grupa birača) i Mato Devčić (HDZ).

IMG 4641 2



Sjednica je započela izborom Mandatne komisije, verifikacijom mandata članica i članova Gradskog vijeća te izborom vijećnika koji je predsjedavao sjednicom do izbora predsjednika. Ova čast pripala je Saši Ružiću, a potom je uslijedila svečana prisega svih vijećnika.
Zahvalu svima na pruženom povjerenju uputio je novoizabrani predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović, a njemu je na izboru čestitao gradonačelnik Mario Rajn.
Gradonačelnik je istaknuo kako vjeruje da će ovo Gradskog vijeće biti spoj mladosti i iskustva te da će svi zajedno raditi za dobrobit Grada Križevaca.
S nekoliko riječi obratio se i novoizabrani potpredsjednik Gradskog vijeća Mato Devčić posebno naglasivši kako će svi zajedno uključiti snage i doprinijeti razvoju Križevaca.

 

dan grada 2018

Najava događanja

23Tra
23.04.2018. 16:30 - 19:30
Noć knjige
23Tra
23Tra
23.04.2018. 18:00 - 19:00
Đurđevo pod gorjanskom lipom
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh