>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U sklopu studijske posjete Hrvatskoj na temu energetske zadruge i razvoj projekata energetske efikasnosti i upotrebe obnovljivih izvora energije Križevce je danas posjetila studijska grupa iz Srbije.

IMG 2677


Dobrodošlicu u Križevce poželio im je gradonačelnik Mario Rajn sa zamjenikom gradonačelnika Danijelom Šaškom. Gradonačelnik ih je upoznao sa simbolima Grada, brojem stanovnika, geografskim položajem i korištenjem sredstava Europske unije te im poželio ugodan boravak u Križevcima.
Zahvalu na gostoprimstvu uputio je Mirko Popović, organizator studijske posjete, koji je naglasio kako je ovaj posjet prilika da nešto novo nauči, da se dobri primjeri prakse prenesu u Srbiju i da se stvori prilika za razvoj partnerstva.
Okupljene je s razvojem energetske učinkovitosti na području Grada Križevaca upoznala voditeljica Energetskog ureda Grada Križevaca Ljiljana Stojsavljević-Križan, predstavljen je i projekt „ Energetski savjetnici za energetski siromašna kućanstva“ o kojem je govorila voditeljica projekta Sanela Mikulčić dok je sustav gospodarenja otpadom u Križevcima prezentirala voditeljica sustava kvalitete i zaštite okoliša u Komunalnom poduzeću Križevci Dijana Mijač Dretar.
Nakon Gradske uprave, studijska grupa koju čine predstavnici lokalnih samouprava, organizacija civilnog društva, medija i obrazovnih institucija posjetila je Razvojni centar i tehnološki park Križevci i Reciklažno dvorište u Cubincu.

 

Najava događanja

Nema upisanih događanja.

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh