>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U Gradskoj upravi održana je završna konferencija projekta „Pomozimo jedni drugima II“ kojim je u školskoj godini 2016./2017. osigurano 16 pomoćnika u nastavi za 16 učenika s teškoćama u razvoju. Okupljene je uvodno pozdravio gradonačelnik Mario Rajn uputivši iskrenu zahvalu svima koji su bili uključeni u ovaj projekt.

IMG 2715


Sam projekt kao i aktivnosti predstavio je pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti mr.sc. Mladen Tenodi istaknuvši kako su projektni partneri bili Osnovna škola Ljudevita Modeca Križevci, Osnovna škola „Vladimir Nazor“ Križevci, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci te Križevački poduzetnički centar. Vrijednost projekta iznosila je 907.548,69 kuna od čega je Europska unija sufinancirala iznos od 92 posto odnosno 834.944,79 kuna, a 8 posto odnosno 72.603,90 kuna osigurao je Grad, napomenuo je pročelnik.

LOGOTIP PJD
S nekoliko riječi u ime partnera obratili su se ravnateljica Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Marija Prodan, ravnatelj Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Igor Brkić, ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca Dražen Bokan te direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak.
Na završnoj konferenciji ujedno je istaknuto kako je u tijeku prijava projekta „Pomozimo jedni drugima III“ u koji će biti uključeno 25 učenika s teškoćama u razvoju, a gradonačelnik je na kraju konferencije istaknuo kako projekt osim što pomaže učenicima omogućava i zapošljavanje pomoćnika te kako će Grad i dalje podržavati ovaj projekt jer „vjerujemo da svi učenici imaju pravo na pristup jednakom i kvalitetnom obrazovanju“.
Ovoj završnoj konferenciji projekta prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, ravnatelji srednjih škola, članovi stručnog tima te pomoćnici u nastavi.

 Zajedno do fondova EU                            EU

Zajedno do fondova EU                         Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Europska unija

Najava događanja

Nema upisanih događanja.

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh