>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Tomislav Brunović i Igor Sokač pokrenuli su tvrtku BTS SYSTEM d.o.o. koja se bavi prodajom i servisom uređaja za pranje i čišćenje, a tvrtku je danas rezanjem vrpce svečano otvorio gradonačelnik Mario Rajn.

IMG 2807

Inicijativa za pokretanjem tvrtke ovog tipa javila se kada su Tomislav Brunović i Igor Sokač primijetili kako na tržištu nema određenih marki uređaja za čišćenje te su stoga odlučili pokrenuti tvrtku koja će prodavati renomirane marke pa tako u ponudi imaju uređaje marke Lavor, Master, Fiac i ostale.
Na svečanom otvorenju je zahvalu svima na dolasku uputio vlasnik tvrtke BTS SYSTEM d.o.o. Tomislav Brunović, a njemu i Igoru Sokaču čestitke na odvažnosti i pokretanju ovakve tvrtke uputio je gradonačelnik Mario Rajn istaknuvši: „Meni je bitno s aspekta Grada da Križevci gospodarski i obrtnički živnu i naglašavat ću to svaki dan, dok sam u ovoj javnoj službi.“
Svi zainteresirani mogu posjetiti tvrtku svakim radnim danom od 7,30 do 15,30 sati te subotom od 8,00 do 13,00 sati u Potočkoj ulici 25 u Križevcima.

 

Najava događanja

Nema upisanih događanja.

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh