>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Gradonačelnik Mario Rajn održao je danas prijem za učenika Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog Križevci Marina Meštrovića koji je sudjelovao na 27. Kampu mladih informatičara Hrvatske.

IMG 2825

Ovaj kamp održan je u Krku, te su na njemu sudjelovali najbolji mladi informatičari, daroviti učenici osnovnih i srednjih škola te članovi udruga i klubova Hrvatskog saveza informatičara. U sklopu kampa održane su radionice programskih jezika, programiranja, robotike i android aplikacija, te je sam Marin  istaknuo kako mu je sudjelovanje na kampu omogućilo stjecanje novih znanja iz informatike i programiranja, ali i novih iskustava te prijatelja.
Ujedno je uputio zahvalu Gradu na pružanju financijske podrške pri odlasku na Kamp, dok mu je gradonačelnik  čestitao što je izabran za sudjelovanje na 27. Kampu mladih informatičara Hrvatske, te na osvojenom 6. mjestu na Državnom natjecanju iz informatike u ožujku.
U nastavku razgovora pričali su i o mogućnostima oživljavanja informatičkog kluba u Križevcima, a prijemu su prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško te Marinova majka Ana Meštrović.

Nazad na vrh