>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U četvrtak, 27.ožujka 2014. održana je 9. sjednica Kolegija koju je sazvao gradonačelnik Branko Hrg, a prisustvovali su joj i njegov zamjenik Ivan Vuk, predsjednik Gradskog vijeća Dragutin Guzalić, pročelnici Upravnih odjela Grada: Ana Lukačić Lojen, Anđelko Nervo, Mladen Tenodi i Darko Masnec, predsjednik Gradskog savjeta mladih Željko Jurković, načelnik Policijske postaje Križevci Danijel Petek, predstavnici i ravnatelji vrtića, škola, ustanova u kulturi, udruga i zajednica sportova, vatrogastva, tehničke kulture.

kolegij

 

Izvješće o stanju sigurnosti tijekom 2013. godine na području Grada Križevaca, objasnio je načelnik PP Križevci Danijel Petek koji je rekao kako je stanje zadovoljavajuće, a pohvalio je suradnju s odgojno-obrazovnim ustanovama i HAK-om te ih je, kao i sve građane, pozvao i na daljnju suradnju.
Na Kolegiju su razmatrana Izvješćima o ostvarenju Financijskih planova dječjih vrtića, osnovnih škola, ustanova u kulturi, Javne vatrogasne postrojbe Grada Križevaca,Vatrogasne zajednice Grada Križevaca, Zajednice športskih udruga Križevci, Zajednice tehničke kulture Križevci, Gradskog društva Crvenog križa Križevci, s područja grada Križevaca za 2013. Godinu. Sva su Izvješća usvojena te idu na Gradsko vijeće.
Nacrt prijedloga Odluke o ostvarivanju prava na pomoći iz socijalne skrbi Grada Križevaca, poslan je na dodatnu obradu te će o njemu još prije odluke Kolegija i Vijeća raspravljati Odbor za zdravstvo.

kolegij1
Prihvaćen je prijedlog Odluke o imenovanju članova Koordinacijskog odbora Akcije "Grad Križevci-prijatelj djece", u koji je imenovano 15 članova koji će koordinirati sve aktivnosti vezane uz ovu akciju, a osim predstavnika Grada; zamjenika gradonačelnika Tomislava Katanovića koji je ujedno i predsjednik Odbora te referentice za odnose s javnošću i protokol Grada Melite Horvat koja je potpredsjednica, tu se nalaze i: Gregurek Mirjana, Bokan Dražen, Juran-Ratković Gordana, Nemec Zlatica, Kemenović Željko, Šikić Josip, Jobač Danijela, Janeš-Žulj Marjana, Gjigaš Olinka, Frtalić Kristina, Čataj Danica i Domitrović Nada. Članovi Odbora koordinirat će svaki svoje područje djelovanja koje obuhvaćaju: predškolski odgoj, osnovno i srednjoškolsko obrazovanje, zdravstvo, sport, sigurnost, rekreacija, kultura, turizam, socijalna skrb, mediji, udruge i osobe s invaliditetom.

Dnevni red možete vidjeti OVDJE.

Nazad na vrh