>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Gradonačelnik Mario Rajn, zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i pročelnik Upravnog odjela za stambeno-komunalne djelatnosti Anđelko Nervo obišli su danas radove na modernizaciji Ulice Mirka Bogovića i na sanaciji nadvožnjaka u Poljani Križevačkoj.

IMG 3034


U Ulici Mirka Bogovića vrši se rekonstrukcija komunalne infrastrukture nakon čega će se prići izgradnji donjeg i gornjeg postroja spomenute ceste. Procijenjena vrijednost radova je 800.000,00 kuna, a očekivani završetak je 90 radnih dana od dana sklapanja ugovora.
Radovi na sanaciji nadvožnjaka iznad željezničke pruge Križevci-Bjelovar u Poljani Križevačkoj izvode se u trenutku zatvaranja željezničke pruge zbog remonta, a radovima će se u potpunosti sanirati svod i upornjaci te će se rasteretiti dio nadvožnjaka rezerviran za cestovni i pješački promet. Procijenjena vrijednost radova na sanaciji nadvožnjaka je 250.000,00 kuna, a očekivani završetak radova je 20 radnih dana.
Obje investicije financirane su iz proračuna Grada Križevaca za 2017. godinu, a izvođač radova je tvrtka Grad-kom d.o.o..

 

Nazad na vrh