>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Udruga Matica umirovljenika i starijih osoba Križevci održala je godišnju i izbornu skupštinu na kojoj je za novog predsjednika izabran Božidar Štubelj dok je za zamjenicu predsjednika izabrana Katica Vojta.

IMG 3318


Osim izbora novog predsjednika, na Skupštini je podneseno i Izvješće o radu u kojem su predstavljene brojne provedene aktivnosti kao i podaci o broju umirovljenika u Gradu Križevcima kojih je krajem 2016. godine bilo 5188.
Nakon donesenih izvješća i odluka uslijedila je podjela priznanja članovima koji su ostvarili sportske uspjehe, a dosadašnjem predsjedniku Udruge Ivanu Matušinu uručeno je posebno priznanje za višegodišnji rad i status počasnog doživotnog predsjednika Udruge. Tom je prilikom Ivan Matušin zahvalio svima na konkretnoj suradnji, a novom vodstvu poželio puno uspjeha u radu.
Ovim željama pridružili su se i predsjednik Matice umirovljenika Hrvatske Josip Kovačić, predsjednik Saveza udruge umirovljenika Koprivničko-križevačke županije Franjo Zirdum, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar,  Jelena Plavšić te zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško koji je pri tome naglasio kako vjeruje da će suradnja Grada i Udruge Matice umirovljenika biti i bolja nego do sada.
Na kraju Skupštine obratio se i novoizabrani predsjednik Božidar Štubelj zahvalivši svima na izboru, a posebno dosadašnjem predsjedniku Matušinu na svemu što je činio za Udrugu.
Skupštini su prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti mr.sc. Mladen Tenodi, tajnik Matice umirovljenika Hrvatske Ivan Banek te brojni drugi gosti i uzvanici.

 

Najava događanja

20Velj
" id="dp-module-upcoming-default-245-events-109-109-description">
20Velj
20.02.2018. 19:00 - 20:00
Književni susret s Kristianom Novakom
23Velj
23.02.2018. 12:00 - 13:00
Zagrli za rijetke

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh