>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Temeljem zapovjedi Glavnog vatrogasnog zapovjednika Republike Hrvatske u ranim večernjim satima 21. kolovoza izvršena je 4. dislokacija vatrogasaca i vatrogasnih vozila sa područja Koprivničko-križevačke županije na područje Zadarske županije.

2

Dislocirano je 23 vatrogasca, od čega 6 pripadnika javnih vatrogasnih postrojbi te 17 pripadnika dobrovoljnih vatrogasnih društava. Od opreme na gašenje požara upućene su dvije auto-cisterne i tri kombi vozila za prijevoz vatrogasaca.  S križevačkog područja na ispomoći se nalazi jedan djelatnik JVP Grada Križevaca i četiri pripadnika dobrovoljnih vatrogasnih društava.
Vatrogasce su prilikom odlaska pozdravili gradonačelnik Mario Rajn i njegov zamjenik Mario Martinčević te im poželili sretan put i da se čuvaju prilikom akcija gašenja.
Na temelju ostvarenih kontakata s voditeljem ekipe, Tomislavom Miklinom iz JVP Grada Križevaca dobiveni su podaci da su svi smješteni u vojarni u Benkovcu kamo su stigli oko 2,00 sata ujutro te su trenutno na području Lišanja gdje gase veliki požar.

JVP Grada Križevaca

1

Nazad na vrh