>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U subotu, 29. ožujka održana je Skupština Udruge Matice umirovljenika i starijih osoba na kojoj je bilo riječi o prošlogodišnjem radu i poslovanju te budućim aktivnostima.

umirovljenici

 

Prisutne članove Udruge i goste, među kojima je bio i zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović, uvodno je pozdravio predsjednik Ivan Matušin dok je s provedenim i planiranim aktivnostima sve upoznao potpredsjednik Stjepan Kramar.
Program rada nastavlja se na dosadašnje aktivnosti pa se predviđaju daljnje aktivnosti na nivou grada, županije i države na poboljšanju materijalnog i socijalnog statusa umirovljenika, između ostaloga i kroz nastojanja da se zadrže prava iz zdravstvenog osiguranja.
U planu je i nastavak tradicionalnih aktivnosti poput posjete i darivanja umirovljenika smještenih u domove prigodom božićnih blagdana, nabavka ogrjevnog drveta.
I ove godine organizirat će se brojni izleti u poznata mjesta i toplice, posjete kazališnim predstavama i muzejima, te suradnja i razmjena sa mađarskim umirovljenicima.
Važna je i aktivnost mješovitog pjevačkog zbora koji će nastupiti na manifestacijama u gradu kao i na županijskoj smotri zborova dok će umirovljenici – sportaši nastupiti na dvadesetim međužupanijskim sportskim susretima kojima je domaćin Bjelovar.

umirovljenici1

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh