>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Nakon održanih vatrogasnih natjecanja po požarnim odredima jučer je održano natjecanje vatrogasaca Vatrogasne zajednice Grada Križevaca. Domaćin je bio DVD Novaki Ravenski, a natjecanje je održano pod pokroviteljstvom Grada Križevaca.

novaki27

Natjecanje je otvorio gradonačelnik Mario Rajn koji je pri tome zahvalio svim okupljenim vatrogascima na dolasku te im poželio puno sreće na natjecanju. Apsolutni prvak natjecanja bio je DVD Đurđic, drugo mjesto je osvojio DVD Križevci dok je treći bio domaćin, DVD Novaki Ravenski.

Kod ženske djece prvo mjesto osvojio je DVD Majurec, drugi je bio DVD Križevci, a treći DVD Đurđic. Kod muške djece prvo mjesto osvojio je DVD Povelić, drugi je bio DVD Majurec, a treći DVD Poljana Križevačka. DVD Đurđic osvojio je prvo mjesto u kategoriji ženske mladeži, drugi je bio DVD Križevci dok je u kategoriji muške mladeži prvo mjesto osvojio također DVD Đurđic, drugi je bio DVD Apatovec, a treći DVD Erdovec.

U kategoriji žena B prvo mjesto osvojio je DVD Križevci, drugi je bio DVD Novaki Ravenski, a treći DVD Lemeš Križevački dok je u kategoriji žena A prvo mjesto osvojio DVD Đurđic, drugo DVD Srednji Dubovec, a treće DVD Lemeš Križevački.

DVD Novaki Ravenski osvojio je prvo mjesto u kategoriji muških B dok je drugo mjesto osvojio DVD Raven, a treće DVD Lemeš Križevački. U kategoriji muških A prvo mjesto osvojio je DVD Stara Ves, drugo DVD Đurđic, a treće DVD Srednji Dubovec.

Čestitke najboljima uputio je gradonačelnik te im podijelio pehare, a na natjecanju je nastupio i zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević kao član DVD-a Lemeš Križevački.

 

Izvor fotografija: prigorski.hr

 

Nazad na vrh