>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U ponedjeljak 31. ožujka 2014. održana je u prostoru HAK-a, Skupština AMK i Moto kluba Križevci. Predsjednik AMK Križevci Dragutin Srečec pozdravio je prisutne te sve goste među kojima je u ime Grada Križevaca bio zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović, predstavnici policije, Hrvatskog moto saveza, Hrvatskog auto kluba kao i mladi najuspješniji vozači motocikala.

hak

 

Izvješće o radu za 2013. ukratko je predstavio tajnik AMK Stjepan Peršin koji je istaknuo kako usprkos radu u ovim složenim vremenima i okolnostima, ovaj Klub s 1800 članova ipak bilježi dobre rezultate. Uz redovite aktivnosti AMK, tajnik je istaknuo i zadovoljstvo radom na drugim područjima poput preventive koja se provodi u suradnji s Gradom, Policijom, školama i vrtićima, a koja se pokazala kao odličan način edukacije mladih sudionika u prometu.
Plan za 2014. godinu, prema riječima tajnika Peršina vrlo je ambiciozan, no ne i neostvariv, a većina aktivnosti koja provodila u prošloj godini nastavlja se i ove. Tako su preventivne aktivnosti i rad s djecom već započele, u tijeku su i pripreme za Moto utrku koja će se održati 29.06., a koja i dalje ostaje jedan od najboljih sportskih događanja ne samo u gradu, nego i u Hrvatskoj. Uskoro se očekuje i nabavka dva vozila za pomoć na cesti, a u tjednu prije Uskrsa provodit će se akcija besplatnog pregleda motocikala.

hak1
Zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović čestitao je AMK i MK Križevci na odličnom radu i rezultatima te istaknuo kako je grad ponosan da i ima ovakvo društvo koje može biti primjer drugima, dodavši kao se njihovo djelovanje vidi i osjeti u svakom segmentu djelovanja. Zamjenik se zahvalio i motoristima koji pronose ime grada te naglasio kako je upravo odlična suradnja AMK sa svim ostalim dionicima u gradu Križevcima, dovela do takvih sinergijskih učinaka, a čestitke je uputio i svima koji doprinose ovakvim rezultatima.

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh