>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Grad Križevci pokrenuo je inicijativu za bratimljenje i suradnju između Grada Malog Lošinja i Grada Križevaca. Naime, ovi gradovi već su dugi niz godina povezani prvenstveno u gospodarskom, a potom i u turističkom smislu, čineći tako idealan spoj kopna i mora.

IMG 4163


Tim je povodom gradonačelnik Mario Rajn u pratnji predsjednika Uprave tvrtke Radnik d.d. Križevci Mirka Habijanca boravio u službenom posjetu Malom Lošinju gdje su ga dočekali gradonačelnica Ana Kučić, zamjenik gradonačelnika Anto Nedić, predsjednik Gradskog vijeća Elvis Živković te ostali suradnici.
Gradonačelnik je napomenuo kako je tvrtka Radnik d.d. dugi niz godina poznati i priznati poslovni partner Grada Mali Lošinj koji sudjeluje u obnovi ili izgradnji turističkih objekata, škola, vrtića i slično, a brojnim Križevčani u ljetnim mjesecima odabiru upravo Mali Lošinj kao mjesto svog odmora.
Na sastanku su razgovarali i o brojnim mogućnostima suradnje  gradskih uprava na području gospodarstva, obrazovanja, kulture, sporta i ostalim područjima, te o jedinstvenoj prilici da ovi gradovi uče jedni od drugih.

IMG 4166

Nazad na vrh