>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U utorak, 19. rujna održana je početna konferencija projekta „Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci“.
Na početku konferencije okupljene je pozdravio Tihomir Hodak direktor Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o. koji je zahvalio svim sudionicima u projektu, a posebno voditelju Darku Masnecu. Radovi u sklopu projekta su: opremanje 8 zajedničkih unutarnjih prostorija, uređenje vanjskog prostora, oznake za slijepe i slabovidne osobe, a opremanje sredstvima za rad smanjit će troškove proizvodnje, budući da korisnici neće morati pojedinačno investirati u opremu već će je koristiti zajednički.

 IMG 8218

Gradonačelnik grada Križevaca Mario Rajn izrazio je zadovoljstvo projektom, istaknuvši kako je Razvojni centar i i tehnološki park okosnica ekonomskog razvoja Grada te kako je projekt prvi u nizu kojim će se podići kvaliteta života i rada na ovom području.
Zamjenik župana Ratimir Ljubić čestitao je svima uključenima na realizaciji projekta, rekavši kako će ovaj projekt rezultirati privlačenjem poduzetnika i novim zapošljavanjima kako u Gradu, tako i u Županiji.

Okupljenim gostima obratila se i Melita Birčić, ravnateljica „Pore – razvojne agencije Podravine i Prigorja“.

Svrha projekta je razvoj i poboljšanje kvalitete poduzetničke poslovne infrastrukture u Križevcima, nositelj je Križevački poduzetnički centar, a partner PORA.
Projekt je odobrilo Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, a financira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj bespovratnim sredstvima u iznosu od 1.484.645,53 kuna, dok je ukupna vrijednost projekta 1.617.437,12 kuna.

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh