>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U četvrtak 21. rujna u prepunoj Sportskoj dvorani održan je humanitarni koncert za Udrugu "Maslačak" Križevci pod nazivom "Udruzi Maslačak pomozi da svoj kombi vozi". U organizaciji su pomogli Povjerenstvo za ravnopravnost spolova uz pokroviteljstvo Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca, a sve s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za kupnju kombi vozila koji je potreban Udruzi "Maslačak".

maslacak10
Predsjednica Udruge Tamara Premuš, zahvalila je svima koji su svojim dolaskom doprinijeli da je cilj malo bliži, no akcija prikupljanja novčanih sredstava se nastavlja sve do sredine mjeseca prosinca.
U ime organizatora obratila se Verica Rupčić, predsjednica Županijskog povjerenstva za ravnopravnost spolova, dok je u ime Koprivničko-križevačke županije, prisutne pozdravio zamjenik župana Ratimir Ljubić.
Zahvaljujući svima koji su na bilo koji način pomogli, gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn, rekao je kako mu je srce puno zbog Križevčana i svih gostiju koji su pokazali svoju plemenitost za ostvarenje cilja, kupnje potrebnog vozila.

Na koncertu su nastupili: Tarapana band, Luka Nižetić, Učiteljice, TS U dobrom društvu, Joker band,  Pirati, OSDS, TS Miraz, Marko Vukes, TS Zlatni dečki i Cure iz Centra, a od ulaznica je prikupljeno 38.341 kuna.


dan grada 2018

Najava događanja

26Tra
26.04.2018. 18:00 - 27.04.2018. 19:00
Predstava: Svadba
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh