>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U  nedjelju 24. rujna održana je svečana proslava 80. godina DVD-a Stari Bošnjani. Svečanu sjednicu je otvorio predsjednik DVD-a Darko Habdija, pozdravivši sve prisutne članove Društva, kao i uzvanike među kojima su bili: zamjenik gradonačelnika Grada Križevaca Mario Martinčević, zapovjednik JVP-a Križevci Ivan Matosović, predsjednik VZ Grada Ivan Mužić, zamjenik župana Ratimir Ljubić i saborski zastupnik Branko Hrg.

bosnjani2

DVD je od osnutka do danas nositelj i pokretač aktivnosti u mjestu, ne samo onih vatrogasnih, već i ostalih događanja. Za podršku u radu, zahvalili su se VZ Grada i JVP za nabavku opreme kao i Gradu koji je pomagao u opremanju i uređenju prostorija doma.
Uz opremu, dom i materijalna sredstva, naglašeno je kako su mladi jedan od osnovnih preduvjeta da i u budućnosti ovo društvo bude uspješno, pa se i u tom dijelu radi na pomlađivanju Društva.

Na svemu do sada učinjenom za ovom mjesto, na njihovom djelovanju i humanom radu, svim članovima DVD-a  čestitke je uputio zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević u ime gradonačelnika Maria Rajna kao i u svoje osobno ime. "Danas slavimo, prije svega 80 godina zajedništva i sloge i to je ono najbitnije." istaknuo je zamjenik, dodavši kako se donosi niz nelogičnih zakona koji se jednako odnose na male poput ovog DVD-a i na velike poput NK Dinama, naglašavajući kako je Grad pokrovitelj ove svečanosti te da će se sredstva za tu svrhu dobiti kroz Mjesni odbor.

Za 80. godišnjicu DVD Stari Bošnjani primilo je od  JVP-a Grada Spomen plaketu.

dan grada 2018

Najava događanja

26Tra
26.04.2018. 18:00 - 27.04.2018. 19:00
Predstava: Svadba
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh