>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U prostorima Policijske uprave Koprivničko-križevačke u Koprivnici danas je održan svečani prijem načelnika Policijske uprave Vjekoslava Štimca povodom obilježavanja Dana policije. Prijemu su prisustvovali mnogi uvaženi gosti među kojima je bio i gradonačelnik Mario Rajn, a prijem je bio prilika da se naglasi važnost rada policijskih službenika te da im se zahvali na svemu što rade za društvo.

IMG 8479

Uoči prijema, u spomen na pripadnike Policijske uprave i sve hrvatske branitelje poginule u Domovinskom ratu izaslanstvo Policijske uprave na čelu s načelnikom Štimcem položilo je vijence i zapalilo svijeće na Spomeniku hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata u Koprivnici nakon čega je u koprivničkoj kapelici sv. Florijana služena sveta misa.
Obilježavanje Dana policije završava u petak, 29. rujna kada će se u Policijskoj upravi i policijskim postajama održati dan otvorenih vrata, a tog će dana gradonačelnik Mario Rajn s početkom u 9,00 sati u Maloj gradskoj vijećnici održati prijem za policijske službenike Policijske postaje Križevci.

 

Izvor fotografija: kckzz.hr

 

 

Nazad na vrh