>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U prostorima Policijske uprave Koprivničko-križevačke u Koprivnici danas je održan svečani prijem načelnika Policijske uprave Vjekoslava Štimca povodom obilježavanja Dana policije. Prijemu su prisustvovali mnogi uvaženi gosti među kojima je bio i gradonačelnik Mario Rajn, a prijem je bio prilika da se naglasi važnost rada policijskih službenika te da im se zahvali na svemu što rade za društvo.

IMG 8479

Uoči prijema, u spomen na pripadnike Policijske uprave i sve hrvatske branitelje poginule u Domovinskom ratu izaslanstvo Policijske uprave na čelu s načelnikom Štimcem položilo je vijence i zapalilo svijeće na Spomeniku hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata u Koprivnici nakon čega je u koprivničkoj kapelici sv. Florijana služena sveta misa.
Obilježavanje Dana policije završava u petak, 29. rujna kada će se u Policijskoj upravi i policijskim postajama održati dan otvorenih vrata, a tog će dana gradonačelnik Mario Rajn s početkom u 9,00 sati u Maloj gradskoj vijećnici održati prijem za policijske službenike Policijske postaje Križevci.

 

Izvor fotografija: kckzz.hr

 

 

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh