>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Nakon što je prošli tjedan održao sastanak s križevačkim obrtnicima, gradonačelnik Mario Rajn sastao se u srijedu 27.rujna i s poduzetnicima. Sastanku su osim poduzetnika, prisustvovali i predsjednik Županijske gospodarske komore Mirko Habijanec i direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak.

poduzetnici1
Gradonačelnik je istaknuo kako je motiv ovog, a i svih budućih sastanaka koji će se održavati, međusobna razmjena ideja, kako bi lokalna samouprava postala učinkoviti servis svim obrtnicima i poduzetnicima, obzirom da su upravo oni ti koji velikim dijelom i pune gradski proračun.
Poduzetnici su gradonačelnika upoznali s problemima na koje nailaze trenutno u svojem poslovanju, naglašavajući kako je ovo prvi put da su imali priliku na ovakav način iznijeti svoje mišljenje i probleme lokalnoj vlasti, ocjenjujući to kao veliki pozitivni iskorak.
Gradonačelnik je rekao kako mogu očekivati podršku Grada koju im on može pružiti u svojem okviru djelovanju, kao i na bolju potporu Križevačkog poduzetničkog centra s čijom potporom do sada nisu bili u potpunosti zadovoljni. I ovoga se puta pokazalo kako je potrebno raditi na ažururanju baze podataka križevačkih obrtnika i poduzetnika te da će KPC u nadolazećem razdoblju trebati napraviti nove popise svih koji se bave nekom gospodarskom djelatnošću u gradu.


Nazad na vrh